Întrebări

Sună acum!

0771 532 362

Întrebări frecvente

În momentul în care lăsați laptopul / echipamentul dvs. la Service Bubufixer Cluj-Napoca, veți primi o fișă de service cu datele de identificare și vă asigurăm că nu vom schimba piese decât dacă vor fi defecte și cu confirmarea dvs. în prealabil.

Veți primi o fișă de service cu toate datele laptopului dvs. și veți fi contactat(ă) în cel mai scurt timp posibil de către un tehnician cu rezultatul diagnozei, modalitatea de reparare și o estimare a prețului pentru a vă bucura de laptopul dvs. cât de curând posibil.

Daca laptopul este pornit dar displayul nu afiseaza pot fi diverse cauze. Displayul poate fi defect. Circuitul de alimentare sau sistemul de iluminare al displayului poate fi defect. Chipul video sau chipsetul placii de baza pot fi dezlipite sau stricate. Cablul dintre display si placa de baza poate fi uzat. In toate aceste cazuri trebuie sa veniti in service pentru o evaluare.

Accidental lichidele se pot varsa pe laptop. Ce facem in acest caz ? Deconectați de urgență laptopul de la sursa de curent și scoateți bateria. Îndepărtați lichidul de pe laptop. Nu folosiți surse de aer cald pentru uscare ( uscatoare de par sau aeroterme ) puteți topi unele zone din plastic. Veniți de urgență cu laptopul în service.

Protecția datelor tale este PRIMA prioritate atâta timp cât hard disk-ul și integritatea datelor sunt încă în formă bună. Dacă există o problemă cu datele din sistemul tău, vă vom notifica despre această problemă și vom discuta despre opțiunile propuse

Toate piesele cu care lucrăm sunt noi, cu garanție. La cerere expresă a dumneavoastră, putem face și reparații sau schimbări cu componente second-hand verificate și testate în prealabil.

Ai intrebări suplimentare?

Pentru orice întrebăre suplimentara sau detalii despre un serviciu, nu ezita să ne contactezi.