Înlocuire baterie laptop Cluj

Servicii de înlocuire baterie laptop

Daca bateria laptopului tău nu mai ține sau dacă bateria nu mai încarcă, atunci e momentul să o înlocuiești. Garanția este de 12 luni pentru baterii. 

Vino la Bubufixer pentru înlocuire baterie laptop

Avem specialisti care cunosc exact de ce tip de baterie aveti nevoie pentru a fi compatibila cu laptopul, iar înlocuirea este rapidă. Deținem pe stoc sute de baterii la care oferim garanție.

Vom verifica gratuit functionalitatea bateriei noi pentru a ne asigura că poți avea încredere în achiziția făcută.

inlocuire baterie laptop

Câteva sfaturi pentru întreținerea bateriei de laptop.

La achiziția laptop-ului, încărcați 100% bateria, apoi folosiți laptop-ul pe baterie până se descarcă complet și încărcați iar bateria pana ajunge la 100%. Ajutați astfel bateria să știe exact câtă sarcină electrică poate să țină.

Trebuie să descărcați bateria complet, însă când o încărcați, asigurați-vă că este încărcată 100% înainte de a scoate alimentatorul.

Dacă țineți tot timpul laptop-ul în priză, bateria se uzează prin nefolosire. Același lucru este valabil dacă scoateți bateria și o puneți deoparte. Bateria trebuie încărcată complet și descărcată complet periodic, măcar o data pe lună.

Temperatura ridicată este poate cel mai mare inamic al bateriei.

Dacă intentionați să nu vă folosiți laptop-ul mai mult de o lună este recomandabil să scoateți bateria și să o păstrați cu o încărcare de 50%, într-un loc cu o temperatură care să nu depășească 20-22 de grade Celsius. Dacă puneți bateria la păstrat, complet descărcată, atunci este posibil să intre într-o stare de descărcare profundă și să nu mai fie capabilă să se mai încarce cand vreți să o folosiți din nou. Dacă puneți bateria la păstrat încărcată la maxim, pentru o perioadă lungă de timp, este posibil, ca bateria să își piardă din capacitate, așa că va avea o autonomie mai mică.